En Smartsida tar bort jobbet i hemsidan. Det är en smart och enkel lösning för dig som behöver synas, men inte vill jobba med ett nytt system.

Hur fungerar en Smartsida?

När du är aktiv på Facebook och Instagram, hämtar Smartsida ut den informationen och publicerar den snyggt på din hemsida. Hemsidan blir en portal för dina sociala medier, din Facebook vägg blir dina blogginlägg, dina Instagram foton blir ett galleri som ger kunden möjlighet att få en inblick i din verksamhet. Du ger även kunden möjlighet att synliggöra sin upplevelse av ditt företag via en Instagram #tag.

Det är en lösning skapad för små företag eller föreningar som vill spara tid och resurser, men ändå erbjuda professionalitet och bra kundrelationer. Den kan också enkelt användas som hemsida för större evenemang.

Facebook & Instagram

Att jobba med sociala medier är en självklarhet i dag! Det är ett fantastiskt sätt att nå ut till gamla och blivande kunder, att starka sitt varumärke, samt att få en edge på en marknad som fler kämpar om.

Men om man behöver mer?

Vi kan ta fram speciallösningar för dig som vill ha mer, vi har också samarbetspartners som kan hjälpa er med riktigt komplexa webblösningar, ta kontakt för att lära mer.

Hemsidan görs för kunden/läsern och ska hjälpa de hitta relevant information, kontaktinformation, samt bygga tillit till dig som företag(are).  Det vanligaste sättet för folk att hitta är att man googlar företag. Här är en hemsidan ofta det första man väljer, finns inte en sådan, så väljer man eventuellt Facebook eller i värsta fall en konkurrent.

Tre viktiga funktioner

  • Responsiv, fungerar bra på mobil och surfplatta.
  • Estetisk, lätt för ögat.
  • Intuitiv, lättnavigerad och förståelig.

Tre vanliga fel

  • För mycket irrelevant information för kunden
  • Ej uppdaterad eller oklar information
  • Oförståeliga menyer